logo_geel_web_25Wat doen we?

In de sessies maak ik gebruik van verschillende werkvormen. Die hebben met elkaar gemeen dat je leert om -weer- af te stemmen op je lijf. Zo komt er meer verbinding tussen je emoties en je gedachten, en leer je om je eigen antwoorden -weer- te vinden. Je krijgt nieuw zicht op die vlakken waar je, soms steeds opnieuw, vastloopt. En er ontstaat zo ruimte om andere keuzes te maken. Ondanks dat het verleden regelmatig langs zal komen, is de focus op het nu. Gesprekstechnieken, karakteranalyse, bio-energetische oefeningen, ademwerk, opstellingen in de ruimte, bodydrama en trauma/tension release technieken kunnen onderdeel uitmaken van de sessies.

In een kennismakingsgesprek breng je jouw hulpvraag in, en bespreken we hoe ik je hierbij zou kunnen helpen. Hebben we hier beiden een goed gevoel bij, dan werken we in een serie een- of tweewekelijkse sessies aan je hulpvraag. Regelmatig evalueren we samen het effect. Wat jij wilt bereiken staat daarbij voorop. We sluiten het traject altijd af met een laatste gesprek waarin we evalueren wat je hebt verworven en hoe je hiermee verder kunt.

Tarief en vergoeding

Een sessie duurt ongeveer vijf kwartier. Het tarief is 65 euro per sessie. Voor het kennismakingsgesprek vraag ik 25 euro. De therapie is vrijgesteld van btw.

Er zijn diverse ziektekostenverzekeraars die de therapeutische sessies -gedeeltelijk- vergoeden vanuit de aanvullende verzekering, onder alternatieve geneeswijzen. Voor meer informatie kun je kijken op de site van mijn beroepsvereniging (www.sblp.nl). Binnen de wereld van verzekeraars is veel in beweging. Check dus altijd bij je verzekeraar of er veranderingen zijn opgetreden in het vergoedingenbeleid. Via deze link of door op het logo van de SBLP hieronder te klikken, kun je checken of jouw ziektekostenverzekeraar sessies vergoedt.

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP, wat staat voor Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie. Ook ben ik aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) als registertherapeut BCZ®.

 

logosblprbcz-logo-transp

Klachtenregeling

De SBLP kent een klachtenregeling. Vraag zo nodig om meer informatie bij mij of bij het secretariaat van de SBLP – www.sblp.nl. Ik ben volgens de wettelijke verplichting aangesloten bij WKKGZ Geschillenregeling CAM COOP onder nummer SBLP01047315. Wanneer de klachtenregeling niet (meer) volstaat, kan een beroep gedaan worden op het tuchtrecht TZC.

Privacy

Ik leg niet meer vast dan nodig, en ga zorgvuldig en met respect om met persoonlijke gegevens en privacy. Een meer uitgebreide beschrijving vind je in dit document.