Het is herfst. Van oudsher tijd van oogst, inkeer en klaarmaken voor de winter. Wat oogst jij dit jaar? Ben je tevreden met waar je staat, en maak je je met een gerust hart op voor de winter? Of zie je op tegen de donkerder tijd van de winter?

Misschien herken je je in het volgende: je loopt eigenlijk niet echt vast, maar je hebt wel minder plezier in het leven van alledag. Je kunt minder genieten. En je hebt het gevoel dat er echt iets zal moeten gebeuren om een verandering in gang te zetten. Of misschien heb je zelfs wel eens het gevoel dat een burn-out op de loer ligt. Vanuit mijn hart zeg ik dan: onderneem actie! Zoek een vorm van reflectie of ondersteuning die jou aanspreekt en gun jezelf daarmee de ruimte om uit te zoomen en echt iets te veranderen. En wellicht is het volgende interessant voor je.

Ik bied een individueel traject aan waarin je deze herfst de tijd van inkeer optimaal kunt benutten door met jezelf aan de slag te gaan. Wat het je oplevert is dat jij straks (nog meer) inzicht hebt in je eigen strategieën én dat daar hoogstwaarschijnlijk het een en ander in verandert. Dit opent nieuwe mogelijkheden, zowel in je hoofd als in hoe je het leven van alledag ervaart. Zodat jij straks met een lichter gevoel de winter in gaat.

Ik werk lichaamsgericht. Natuurlijk praten we ook. Daarnaast werken we op een concrete manier met adem, opstelling van thema’s, en lijfelijke oefeningen. We praten dus niet alleen ‘over’, maar je ervaart vooral veel zelf. Dat blijkt een heel effectieve manier om te onderzoeken waar je tegenaan loopt, en te ontdekken waar de ruimte zit om in beweging te komen.

We gaan de diepte in, er is alle ruimte voor wat zich aandient. Én ik garandeer je dat er ook wordt gelachen.

De sessies vinden plaats in mijn ruime praktijkruimte aan de Wolfskuilseweg in Nijmegen.

Vorm:
• individueel traject
• 8 sessies van vijf kwartier
• gratis kennismaking & intake zonder verplichting
• start in november/december
• 1 sessie per week of 1 per twee weken in overleg
• overdag of ‘s avonds
• zeker ook geschikt voor mannen!

Kosten: 480 euro*

Interesse? Bel me, of stuur me een berichtje via het formulier op mijn contactpagina.

 

*vanuit aanvullende verzekering kan vaak een deel vergoed worden