Vrouwencirkel

Verlang je er ook naar om je verbonden te voelen met andere vrouwen? Je vrouwelijke kracht en zachtheid te vieren? En zoek je een plek om jezelf te kunnen te zijn en te delen wat er in je leeft?

Al sinds de oudheid komen vrouwen samen om elkaar te supporten, te spiegelen en te inspireren. Vrouwen van verschillende leeftijden en levensfases delen ervaringen, wijsheid en verlangens. In deze maatschappij is daar niet meer een vanzelfsprekende vorm voor.

Vanaf begin 2017 is er een maandelijkse vrouwencirkel in Nijmegen. Binnen de veilige bedding van een groep vrouwen kun je delen, ontspannen, je uiten en in je lijf zakken. We geven dit vorm d.m.v. deelrondes, dansen, lijfwerk. Iedere avond nemen we een thema als leidraad.

Je hoeft geen ervaring te hebben in wat dan ook, je bent welkom zoals je bent

We delen met alle vrouwen de kosten van de ruimte en de thee met lekkers. Zorg voor makkelijk zittende kleding, en sloffen of dikke sokken. En wil je de 5 euro contant meenemen?

Locatie praktijkruimte Basis in je lijf
Iedere laatste zondag van de maand
Kosten 5,00 euro
Tijdstip 19.30-21.30
Inloop vanaf 19.15
Aanmelding: vrouwencirkelnijmegen@gmail.com

Of word lid van de facebookgroep Vrouwencirkel Nijmegen en meld je daar aan bij het evenement.

De vrouwencirkel word georganiseerd en begeleid door Karen Put, samen met Mirjam Pappot en mijzelf. De cirkel wordt echter gedragen door iedere vrouw door aanwezigheid, bedding, inbreng en door de kosten te delen.

De data voor 2019 zijn
27 januari, 24 februari, 31 maart, 28 april, 26 mei, 30 juni
(juli niet i.v.m. vakantie),
25 augustus, 29 september, 27 oktober, 24 november, 22 december (in overleg)